29 mei 2020 In de media

Heropening MijnVitesse fanservice GelreDome-terrein

Goed nieuws, Vitessenaren! MijnVitesse (GelreDome) gaat weer open, uiteraard volgens de regels van het RIVM
Vanaf donderdag 28 mei kun je drie dagen in de week in de winkel terecht voor alle Vitesse-merchandise! Jij komt toch ook? De korting loopt op tot maar liefst 60%.

Kom je naar MijnVitesse (GelreDome)? Doe dat dan zoveel mogelijk alleen. Verder geldt dat er in de winkel ruimte is voor maximaal zeven personen. Bij binnenkomst vragen wij je bovendien om desinfecterende gel te gebruiken en om rekening te houden met een ander. Waar mogelijk dient u met pin te betalen.

SALE!
De sale van de Vitesse-merchandise breidt uit. Alle wedstrijdshirts en trainings- en presentatiekleding zijn verkrijgbaar met 50% korting. De trainings- en presentatiekleding in de Volt-kleuren zijn afgeprijsd met 60%. Ook is de Lifestyle-collectie verkrijgbaar met 30% korting. Let op: OP = OP!

Openingstijden MijnVitesse (GelreDome):
Donderdag: 13.00-17.00 uur
Vrijdag: 13.00-17.00 uur
Zaterdag: 09.30-14.00 uur

Fanservice
Vitesse Fanservice is alleen bereikbaar via mail: fanservice@vitesse.nl en WhatsApp: 0682454276. Vanwege de maatregelen m.b.t. het coronavirus is Vitesse Fanservice telefonisch niet bereikbaar.

Parkeren GelreDome
Tussen donderdag 28 mei en maandag 1 juni is er een aardbeien drive-in bij GelreDome. Bezoekers van GelreDome kunnen parkeren op het transferium, naast het stadion.

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: