29 maart 2014 In de media

Het aftellen is begonnen…

Vitesse beweegt. Samen met jou streven we naar het hoogst haalbare. Dit seizoen, maar ook volgend seizoen.
Een fantastisch doelpunt, een katachtige redding of een briljante actie. Elke wedstrijd is de spanning en passie voelbaar in GelreDome. Wil je ook volgend seizoen genieten van Arnhems trots? Verleng voor vrijdag 2 mei, 18.00 uur jouw seizoenkaart!

Dinsdag ontvangen alle seizoenkaarthouders een brief. Daarbij ontvang je ook een folder met alle informatie over de seizoenkaart, de prijzen en de verschillende betaalwijzen. Wil je Vitesse van een andere plaats beleven in GelreDome? Er zit ook een aanvraagformulier bij de brief die per post wordt verzonden.

Als trouwe supporter belonen we jou. Verleng voor 2 mei, 18.00 uur en kies uit één van de drie cadeaus:

• Unieke Airborne-sjaal: deze sjaal wordt exclusief voor seizoenkaarthouders uitgebracht voor de 70e herdenking van de Slag om Arnhem.

• Minikit thuistenue 2014|2015: in samenwerking met nieuwe kledingsponsor Macron wordt een minikit geproduceerd. De minikit is een klein voetbaltenue voor in de auto, slaapkamer, kantoor etc.

• Vijf euro retour: op het aankoopbedrag van je seizoenkaart krijg je € 5,- retour. 

Verleng eenvoudig via www.vitesseseizoenkaart.nl
 

Nieuwe seizoenkaarthouder?
Heb jij dit seizoen geen seizoenkaart. Maar wil je de Arnhemmers volgend seizoen wel alle wedstrijd live in GelreDome zien. Dat kan. Het aanvragen van een seizoenkaart voor seizoen 2014|2015 is vanaf nu ook mogelijk via www.vitesseseizoenkaart.nl , in MijnVitesse en via het aanvraagformulier.

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: