12 april 2018 In de media

Het is nu aan de Vitesse-selectie!

Trainer Henk Fraser is afgelopen week door de Vitesse-directie van zijn taak ontheven. Daar werd door de Vitesse-supporters divers op gereageerd. Zo werd de slagvaardigheid op prijs gesteld omdat de resultaten over langere periode al te wensen overlieten en het voetbal, op een enkele partij tegen een topploeg, niet om aan te zien was.
Een minderheid van de supporters vond dat Fraser het seizoen af had moeten maken omdat hij de KNVB-bekerwinst van vorig seizoen op zijn staat van dienst kon bijschrijven. Maar je kunt er niet omheen dat recente resultaten tellen en er geen vertrouwen meer was dat het tij gekeerd kon worden.
 
Clubman Edward Sturing heeft zich bereid verklaard om in dienst van de club de kar voor de rest van het seizoen en hopelijk de Europese play-offs te trekken. Hij verdient daarvoor alle waardering en de volle steun van de Vitesse-supporters. Wij vragen de geel-zwarte supporters dan ook om de staf en selectie de rest van de wedstrijden maximaal te steunen tijdens thuis- en uitwedstrijden.
 
Bij tegenvallende resultaten ligt de trainer altijd onder vuur in het hedendaagse voetbal, terwijl de spelers ook medeverantwoordelijk zijn. Wij roepen de Vitesse-selectie dan ook op maximale inzet te tonen gedurende de laatste wedstrijden van het seizoen 2017-2018, inclusief de Europese play-offs. De Vitesse-supporters willen inzet, passie en strijd zien en een team dat nog vol Europees voetbal plaatsing gaat. Het woord is nu aan de Vitesse-selectie!
 
Supportersvereniging Vitesse

Supportersvereniging Vitesse/Foto’s SV

Hoofdsponsor: