10 juli 2023 In de media

Het nieuwe thuistenue, een ode aan Papendal

Met trots introduceert Vitesse, samen met nieuwe kledingpartner Robey Sportswear, het thuistenue voor het seizoen 2023|2024. De nieuwe wedstrijdkleding is verkrijgbaar vanaf 22 juli, maar een pre-order is per direct mogelijk (met gratis bedrukking).

Zoals altijd wordt het Vitesse-thuisshirt gekenmerkt door de karakteristieke geel-zwarte banen, die dit jaar ook op de achterzijde zichtbaar zijn. Het nieuwe tenue is gebaseerd op ’10 jaar Papendal, ons thuis’, met het embleem van de poort als herkenbaar element in de kraag.

Papendal, de plek waar talenten tot bloei komen in een geel-zwarte topsportomgeving.

Als handelsmerk van Robey prijkt het bekende gouden klavertje vier op de schouder, om net dat extra beetje geluk te brengen voor de spelers. Ook de sokken refereren aan het tienjarig jubileum van Papendal, met de jaartallen ‘2013-2023’.

Verkoop vanaf 22 juli; pre-order direct mogelijk

De verkoop van het nieuwe thuistenue gaat van start op zaterdag 22 juli, bij de livegang van de nieuwe webshop en de (her)opening van de Vitesse Fanshop in GelreDome. Wel is het meteen mogelijk om een pre-order te plaatsen, met gratis bedrukking. De (optionele) bedrukking kan gratis toegevoegd worden in het online formulier. Een mooi detail: in het rugnummer is op subtiele wijze het clublogo verwerkt.

De speciale actie is alleen van toepassing op de pre-orders, die tot 22 juli geplaatst worden.

Pre-order hier.

Bron: Vitesse / Foto's: Vitesse Media

Hoofdsponsor: