16 juli 2019 In de media

Het Vitesse uitshirt 2019-2020 is te koop in de webshop

Vitesse en de nieuwe kledingsponsor Nike hebben deze week het nieuwe Vitesse uitshirt voor 2019-2020 officieel gepresenteerd. Dit gebeurde op een speciale manier. Met een parachute werd het nieuwe uittenue van de geel-zwarten naar de Arnhemse Rijkade gebracht, waar het werd overhandigd aan de Burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch.
In dit nieuwe tenue speelt Vitesse de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Vanaf dit seizoen is Nike weer kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Gelredome. Beide partijen tekenden eerder dit jaar een contract voor de duur van vier seizoenen. Eerder was het Amerikaanse sportmerk al kledingsponsor in de periode 2012-2014.

Vitesse Airborne voetbalshirt 2019-2020

Waar Vitesse normaliter in september een speciaal Airborne voetbalshirt lanceert, fungeert het nieuwe uitshirt als Airborne voetbalshirt. In dit tenue wordt dus niet eenmalig een wedstrijd gespeeld, maar het hele seizoen. Het is dit jaar namelijk precies 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond. Het nieuwe Vitesse uitshirt is bordeaux rood met lichtblauwe details. Deze komen terug in de taping over de mouwen en de bies aan de onderkant van de mouwen.

Verder bevat het nieuwe voetbalshirt een watermerk van de John Frostbrug. Deze brug speelde een belangrijke rol tijdens de Slag om Arnhem. Boven de brug zijn een aantal parachutisten afgebeeld en een modern vliegtuig, als verwijzing naar het heden. Één van de parachutisten draagt nummer 75. De binnenkant van de hals bevat de print ''1 | 1944 | en dit verwijst naar het jaartal waarin de Slag van Arnhem plaats vond. Van het tenue zijn ook slechts 1944 items geproduceerd. De achterkant van het tenue bevat in de nek de leus: ''LEST WE FORGET.''

Naast deze tekst staat de Pegasus. Dit is het symbool dat als insigne werd gedragen door de Britse 1e Lunchtlandingsdivisie. Op het tenue staan twee nieuwe sponsoren. Burgers'Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. Burgers' Zoo staat op alle uittenue en het Nederlands Openluchtmuseum op de nieuwste thuisshirts. Het nieuwe Vitesse uittenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje en bordeaux rode kousen met lichtblauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Vitesse uitshirts, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Serero, Linssen, Musonda, Buitink, Matavz, Foor en andere sterspelers. Check ook het nieuwe Vitesse thuisshirt voor 2019-2020

Vitesse uitshirt bestellen

Het nieuwe Vitesse uitshirt voor 2019-2020 kan je vanaf augustus voor volwassenen en voor kinderen bestellen. Dit kan in de maten 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80,- en voor kinderen € 70,-. In de onderstaande webshops kan je het Vitesse voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het nieuwste Vitesse shirt altijd in deze SHOP!

Vitesse / Foto’s SV – Vitesse

Hoofdsponsor: