8 augustus 2012 In de media

Hiddink: ‘Kom graag nog één keer terug’

Guus Hiddink kwam, samen met Mbark Boussoufa, even na half zeven de persruimte binnen van GelreDome. Veel werd gesproken over de paralellen tussen beide clubs, maar ook het duel van donderdag kwam ter sprake.
Het Nederlandse journaille dat niet bij het eerste duel aanwezig was, wilde graag van de hoofdtrainer van FC Anzhi weten hoe het hem bevalt in Rusland, hoe groot Anzhi eigenlijk is en hoe groot de club wil worden. Gezien de lengte van de persconferentie, niet lang aangezien de spelers al op het veld stonden, waren andere journalisten hier niet bijster blij mee. Toch kwam het duel van donderdagavond op een gegeven moment aan bod. Ook Guus Hiddink was daar zichtbaar content mee.

"We zijn er nog niet", begon Hiddink. "Ik heb een goed Vitesse gezien vorige week dat heeft nagelaten ons op achterstand te zetten. In het spel zijn al invloeden van Fred Rutten terug te vinden. Dat doet me goed. Hij is weer een week verder met zijn team en daarom is nog niets beslist. Maar, ik kom graag nog een keer terug naar Nederland en dat is eind mei." De coach doelde daarmee op de finale van de Europa League die aan het eind van het seizoen in de Amsterdam Arena wordt gespeeld. 

 

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: