17 april 2021 In de media

Hoe en waar kun je de bekerfinale Ajax – Vitesse live volgen?

Wie verdient een directe toegangskaart voor de Europese voetbalcompetitie Europa League. Is dat Ajax uit Amsterdam of Vitesse uit Arnhem? Een waar kun je deze finale bekijken of beluisteren?

Op zondag 18 april vindt de finale van de KNVB TOTO beker plaats. De wedstrijd tussen Ajax en Vitesse wordt zonder publiek in voetbalstadion De Kuip in Rotterdam – thuisbasis van Feyenoord – gespeeld.

TV

De aftrap van de finale is om 18.00 uur en is op digitaal basiskanaal ESPN uitgezonden. De voorbeschouwing begint twee uur eerder om 16.00 uur. ESPN is bij vrijwel alle distributeurs – waaronder ZiggoKPNCanal Digitaal en T-Mobile – met het goedkoopste tv-abonnement te bekijken.

Radio

Bekerfinale Ajax – Vitesse is live en vrijwel integraal op NPO Radio 1 te volgen. Deze radiozender is in de ether via FM en DAB+ te beluisteren. Online kan wereldwijd via de app van NPO Radio 1 alsmede de radio-apps JUKERadioNed+ en TuneIn geluisterd worden.

Ook regionale zender Omroep Gelderland zendt de wedstrijd live via hun radiokanaal uit. Vanaf 17.00 uur begint de uitzending met voorbeschouwingen van spelers, de trainer en analytici. De presentatie is in handen van Eelco Walraven (RTV Arnhem) en Jasper Lindner. Zodra de bal rolt, houden verslaggevers Jesper Giesen (RTV Arnhem) en Sander Maassen van den Brink je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het duel.

voorbeschouwende persconferentie TOTO KNVB Bekerfinale 2020 – 2021
Gelredome Arnhem
Thomas Letsch, Remko Pasveer

Bron: TotaalTV - Bew. SV / Foto's: SV

Hoofdsponsor: