4 augustus 2021 In de media

Hoe gaat Vitesse het dit jaar doen? Praat woensdagvond mee bij Omroep Gelderland

Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen. Het oefenen is voorbij, elke wedstrijd telt vanaf nu weer. Hoe gaat Vitesse en de overige Gelderse clubs het aankomende jaar presteren? Dat is het onderwerp van gesprek in de Grote Gelderse Voetbal Voorspelshow.

Sportverslaggevers Jan Sommerdijk, Sander Maassen van den Brink en Kevin ten Dolle van mediapartner REGIO8 bespreken woensdagavond om 19.00 uur de kansen en valkuilen van Vitesse en de collega’s van de andere twee Gelderse clubs. Ze doen uiteraard een voorspelling omtrent het Europese avontuur van Vitesse, het lijfsbehoud van de Nijmegenaren en de promotiekansen in Doetinchem.

Dat doen ze niet alleen, want de technisch directeur Johannes Spors van Vitesse, lid van de raad van commissarissen Sjoerd Weikamp van De Superboeren en Thomas Beekman, aanvallende middenvelder van de Nijmegen Eendracht Combinatie schuiven aan.

Praat mee

Maar bovenal zijn we benieuwd hoeveel zin je hebt in het nieuwe seizoen, wat je verwacht van jouw favoriete Gelderse clubs en welke prangende vragen je beantwoordt wil hebben, nog voordat de bal gaat rollen.

Laat daarom nu alvast je vragen achter voor Spors, Beekman en Weikamp op Facebook of YouTube. Of stuur een mail naar omroep@gld.nl en praat mee!

Woensdagavond om 19.00 uur: De Grote Gelderse Voetbal Voorspelshow van Omroep Gelderland.

Bron: Omroep Gelderland / Foto's: SV

Hoofdsponsor: