9 maart 2017 In de media

Hofs nieuwe trainer Vitesse O19

Nicky Hofs maakt het seizoen af als trainer van Vitesse O19. Hofs vervangt daarmee Remco van der Schaaf, die vanaf dit seizoen het oudste jeugdteam onder zijn hoede had.
Hoofd Vitesse Voetbal Academie Edwin Petersen: “We hebben met Remco gesproken en gezamenlijk geconcludeerd dat het voor iedereen beter is om deze keuze te maken. In topsport ben je continu bezig met die paar procent op zoek naar optimalisatie. Het is logisch dat Nicky nu de kans krijgt het seizoen af te maken. Hij ontwikkelt zich goed en was als assistent-trainer al betrokken bij O19. Wij bedanken Remco voor zijn bewezen diensten en wensen hem veel succes bij zijn verdere ontwikkeling.”

Vitesse O19 staat derde in de competitie, die na de winterstop is ingedeeld in de ‘winnaars’ en ‘verliezers’ poule. Indien Vitesse O19 bij de eerste zes eindigt van de ‘verliezerspoule’, handhaaft het oudste jeugdteam zich in de Eredivisie voor seizoen 2017|2018. Met slechts twee punten minder, maar ook twee wedstrijden minder dan koploper FC Groningen O19, is Vitesse O19 volop verwikkeld in de strijd om lijfsbehoud.
 

 
Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: