8 juli 2018 In de media

Hofs tekent nieuw contract

Nicky Hofs heeft een nieuw contract getekend, waardoor de oud speler van Vitesse en huidig assistent-trainer bij het eerste elftal tot in elk geval medio 2021 in Arnhem aan de slag blijft.
Al eerder tekende een ander lid van de technische staf en Vitessenaar, Edward Sturing, een nieuw driejarig contract. Vitesse TV volgde Hofs tijdens de vijfde dag van het trainingskamp in Karinthië.

Nadat Hofs zijn professionele carrière in 2013 moest beëindigen vanwege een slepende knieblessure, ging hij aan de slag als trainer bij de Vitesse Voetbal Academie. Na Vitesse O16, O17 en O19 maakt Hofs sinds vorig seizoen deel uit van de technische staf van de A-selectie. Hofs heeft trainersdiploma’s tot en met TC1 behaald.

Hofs over zijn contractverlenging: “Ik ben heel blij met mijn nieuwe contract. Het is de afgelopen jaren snel gegaan.  Na vier jaar in de voetbalacademie trainer te zijn geweest, maak ik sinds vorig jaar deel uit van de staf van de A-selectie. Ik wil vooral heel veel leren en ervaringen op doen. Op termijn zou de cursus Coach Betaald Voetbal een logische stap kunnen zijn, maar op dit moment past de rol van assistent-trainer mij uitstekend.”

Technisch directeur Marc van Hintum: “Zoals Nicky ooit een talentvolle middenvelder was, zo heeft Nicky bewezen talent te hebben voor het trainersvak. We geven Nicky de tijd om zich te ontwikkelen en om te groeien in zijn rol. Daarnaast is met Nicky, en natuurlijk ook met Edward Sturing en Raimond van der Gouw, volop Vitesse-ervaring verankerd binnen de technische staf.”

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: