16 oktober 2011 In de media

Hofs: “We hebben als team fantastisch geknokt”

Nicky Hofs heeft zich niet van de wijs laat brengen door een bezoek van een aantal NEC-supporters, die zijn huis bekladde afgelopen vrijdagavond. De kleine spelverdeler, die na het incident gelijk aangifte bij de politie deed, won met zijn ploeg de Gelderse derby van NEC.

"Ik denk dat we als team zijnde fantastisch hebben geknokt", aldus Hofs op het digitale thuis van de Arnhemmers. "Het was niet al te best, maar de drie punten zijn binnen. NEC voetbalde beter, maar één schot van Gio was voldoende voor de 1-0. Dat hebben we vervolgens knap vastgehouden."

De middenvelder denkt ook dat Vitesse een beter elftal heeft dan de Nijmegenaren. "Maar dat kwam er vandaag niet uit. We hebben echter geweldig gevochten en de zege over de streep getrokken. Fantastisch."

Over het incident was de kleine dribbelaar duidelijk. "Ik ben altijd gemotiveerd en wil graag m’n plekkie houden. Als je aan zulke dingen gaat denken, loop je jezelf voorbij. Dat heb ik vroeger wel eens gedaan, maar nu ben ik lekker rustig gebleven", zo besloot Hofs zijn relaas.

Soccernews

Hoofdsponsor: