23 mei 2019 In de media

Honderden Vitesse-supporters naar uitduel in Utrecht voor finale play-offs

Onder aanhangers van Vitesse is grote belangstelling voor de eerste wedstrijd in de finale van de play-offs voor Europees voetbal, vrijdagavond. De zogenoemde autocombi voor FC Utrecht-Vitesse (150 kaarten) was woensdag in enkele minuten uitverkocht. Het aantal supporters dat met de bus afreist staat al boven de 300.
,Het is goed om te zien dat er zo veel interesse is voor de wedstrijd en dat de supporters zich zo massaal achter de ploeg scharen”, zegt een woordvoerder van Vitesse. De Arnhemse club heeft in totaal 1.200 kaarten beschikbaar voor het uitvak in Stadion Galgenwaard. Kaarten zijn te koop tot donderdag middernacht. De wedstrijd wordt vrijdagavond om 20.45 uur afgetrapt.

De winnaar van de strijd over twee wedstrijden tussen Vitesse en FC Utrecht sleept een plek in de wacht in de tweede voorronde van de Europa League. Dinsdagavond om 20.45 uur is de terugwedstrijd in GelreDome. Hoe het met de belangstelling voor dat duel is, kan Vitesse nog niet zeggen. Op het thuisduel in de halve finale tegen FC Groningenkwamen dinsdagavond 9.765 toeschouwers af.

De prijs van een wedstrijdkaartje voor FC Utrecht-Vitesse, in combinatie met een busreis via de Supportersvereniging Vitesse, is 28 euro voor houders van een seizoens- of fankaart.

Gelderlander / foto’s SV

Hoofdsponsor: