28 juni 2016 In de media

Hoop voor Vitesse: “Aanbiedingen? Die heb ik gehad, maar naast me neergelegd”

Ook Valeri Qazaishvili (23) meldde zich op de eerste training van Vitesse. De vraag is hoe lang hij nog blijft. De aanvallende middenvelder heeft een duidelijke vertrekwens, maar schat tegelijkertijd zijn kans op een nieuw seizoen in Arnhem behoorlijk hoog in.
De Georgiër stak zijn toekomstplannen eerder niet onder stoelen of banken. Qazaishvili zoekt echter gericht naar een nieuwe club. "Aanbiedingen? Die heb ik wel gehad, maar naast me neergelegd", zegt Vako tegen De Gelderlander. "Omdat ik hoop op een club die in de Champions League speelt. We hebben nog twee maanden."

Opmerkelijk is dat Qazaishvili twee maanden voor het verstrijken van de transfermarkt, de kans op een vertrek niet heel hoog inschat. "Ik denk dat ik voor tachtig procent zeker bij Vitesse blijf. Dat is geen straf", zegt de clubtopscorer (tien doelpunten) van afgelopen seizoen. "Als de juiste club niet langs komt, maak ik er hier een mooie uitdaging van. Ik wil alles spelen, mijn doelpuntenaantal verbreken en Europees voetbal halen met Vitesse."
 

VoetbalPrimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: