26 maart 2018 In de media

Houwen tekent driejarig contract, optie Faye gelicht

Jeroen Houwen heeft maandag zijn contract met drie seizoenen verlengd, waardoor de doelman tot medio 2021 aan Vitesse verbonden blijft. De 22-jarige doelman maakte dit seizoen in de uitwedstrijd vs FC Groningen zijn debuut en stond ook vorige week vs Heracles Almelo onder de lat.
Houwen over zijn contractverlenging: “Ik zit inmiddels al zes jaar bij Vitesse en voel mij op mijn plek. Natuurlijk is het prachtig dat ik dit seizoen mijn debuut heb gemaakt. Ik ben geduldig, maar wil mijn kans pakken als ik die krijg. Het nieuwe contract zie ik als beloning, maar ook pas als een begin. Ik blijf keihard werken en wil mezelf elke dag blijven ontwikkelen.”  

Technisch directeur ad interim Marc van Hintum: “Met Jeroen hebben we een talentvolle en jonge keeper in huis. Het is een rustige en stabiele jongen die op de trainingen stappen maakt en dit seizoen zijn debuut heeft mogen maken. We hopen dat hij zich de komende jaren blijft doorontwikkelen zodat zowel Jeroen als Vitesse op termijn daarvan de vruchten gaan plukken.”

Daarnaast is de optie in het contract van Lassana Faye gelicht. Daardoor ligt de linksback tot medio 2019 vast in Arnhem. De 19-jarige Faye maakte vorig seizoen zijn debuut en kwam dit seizoen in 23 officiële duels in actie.

Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: