20 oktober 2014 In de media

Huzarenstukje Vitesse-buschauffeur

De buschauffeur van de Arnhemmers had zaterdag in Tilburg grote moeite om de bus vanaf de parkeerlocatie weer op de openbare weg te krijgen.
De chauffeur van de Vitesse-selectie moest dwars door de Tilburgse menigte rijden en vrachtwagens van FOX Sports waren dusdanig geparkeerd, dat het knap lastig werd om de bocht te nemen en het terrein te verlaten.

Volgens het Brabants Dagblad gebruikt Willem II sinds kort een andere locatie voor het in- en uitstappen van de spelers van de tegenstander. Gebeurde dat voorheen direct voor de hoofdingang, nu vindt dat plaats aan de zijkant van de hoofdtribune bij het spelershome.

De herlocatie had te maken met het zogeheten ' bus-incident' op de eerste speeldag van de competitie, na afloop van Willem II – PSV. Er werd toen melding gemaakt van een of meerdere Willem II-fans die de spelersbus van PSV zouden hebben betreden na afloop van de wedstrijd. Ook zou er bier zijn gegooid naar de bus.

De KNVB nam die situatie in onderzoek en kwam eind vorige week tot de conlusie dat men een en ander onvoldoende bewezen achtte en zag daarom af van vervolging.

De nieuwe locatie leidt echter tot nieuwe problemen en dat lostte de Vitesse-chauffeur zaterdag geduldig en kranig op.
 


De chauffeur van de Vitesse-bus manoeuvreert zaterdag door de Tilburgse menigte
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV – L vd W

Hoofdsponsor: