1 augustus 2011 In de media

Ibarra revalideert in Quito

Renato Ibarra heeft de Ecuadoriaanse selectie verlaten en is dit weekeinde teruggekeerd naar zijn vaderland. Een spierscheuring in het bovenbeen verhindert deelname aan het WK voor teams onder 20 jaar in Colombia. In afwachting van zijn tewerkstellingsvergunning revalideert hij in de hoofdstad Quito.

Ted van Leeuwen, technisch directeur van Vitesse: "’ik heb met Renato gesproken. Hij is extreem teleurgesteld dat hij niet kan deelnemen aan het toernooi. Er werd veel van hem verwacht. We hebben afgesproken dat hij in Quito revalideert tot hem zijn tewerkstellingsvergunning is verleend.

We hebben inmiddels de best mogelijke kliniek voor hem gevonden. Zodra het ministerie hem de vergunning verleend heeft, komt hij naar Arnhem om de revalidatie te voltooien bij de medische staf van Vitesse.

Op afstand is het onmogelijk te voorspellen hoe lang hij niet kan spelen, maar enige weken kunnen we zeker niet over hem beschikken. Jammer, want Renato Ibarra is een attractieve speler die zeker iets toevoegt aan ons niveau."

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: