18 augustus 2011 In de media

Ibarra vrijdag in Arnhem

“Het klopt, ik kan bevestigen dat Ibarra vrijdagavond in Arnhem arriveert. Hij schijnt er fysiek beter aan toe te zijn, maar onze medische staf gaat er goed naar kijken, bevestigde Ted van Leeuwen aan Vitesse.org.

"Ibarra heeft een nare blessure gehad dus wij moeten afwachten hoe hij er aan toe is. Dat is altijd lastig om op afstand goed te kunnen beoordelen."

Renato Ibarra is geblesseerd geraakt tijdens een training van het nationale elftal van Ecuador voor spelers onder 20 jaar. Hij liep een spierscheuring op waarvoor normaal vier tot zes weken herstel staat. De 20-jarige aanvaller bereidde zich met het jeugdteam van zijn land voor op het WK Onder 20, dat van 29 juli 2011 tot en met 20 augustus plaatsheeft in Colombia. Vitesse nam Ibarra deze zomer over van Club Deportivo El Nacional. De vleugelspits tekende bij de Arnhemse club een contract tot medio 2014.

"Hij moet zijn visum in Peru ophalen en heeft, als hij in Arnhem aankomt, een reis van meer dan dertien uur achter de rug. Wij gaan het in alle rust bekijken, maar het is een illusie om te verwachten dat hij op korte termijn speelt. Wij gaan zorgvuldig te werk", aldus Ted van Leeuwen.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: