24 oktober 2020 In de media

In memoriam Eddie Kraaij

Oud bestuurslid en Erelid van de Supportersvereniging Vitesse Eddie Kraaij is afgelopen vrijdagavond op 58-jarige leeftijd overleden. Eddie was een groot aantal jaren vrijwilliger, beheerder van het Supportershome Monnikenhuize en bestuurslid supportershome van de Supportersvereniging Vitesse.

In 2015 werd hij voor zijn jarenlange verdiensten als betrokken SV-vrijwilliger en projectleider van het nieuw gebouwde supportershome, erelid van de SV.

De vrijwilliger uit Arnhem met een groot geel-zwart hart stond altijd klaar voor zijn club Vitesse en de supportersvereniging. Eddie stond altijd midden tussen de supporters en had contacten met alle geledingen van de club. Als trouw supporter zag hij bijna alle wedstrijden van zijn Vitesse en volgde de club ook vaak met partner en vrienden tijdens de vele trips in Europa.

Eddie Kraaij was als zeer betrokken Vitessenaar altijd eerlijk en recht voor de raap. Hij vierde de successen met de club, maar liet ook zijn stem veelvuldig horen als hij zich ergens zorgen over maakte binnen Vitesse.

De laatste jaren werd zijn gezondheid minder, maar bleef hij de wedstrijden van zijn club Vitesse trouw vanaf de rollerside volgen. Vrijdagavond overleed Eddie op 58-jarige leeftijd.

De Supportersvereniging Vitesse wenst zijn vrouw Maureen, kinderen en andere naasten veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Onze sponsoren: