23 december 2020 In de media

In Memoriam: Zilveren Vitessenaar Rob Hageman

Zilveren Vitessenaar Rob Hageman is 16 december op 76-jarige leeftijd overleden. Hageman was sinds 1998 (hoofd)steward op Monnikenhuize en daarna jarenlang in GelreDome. Hij groeide tevens uit tot Veiligheidscoördinator van Vitesse.

Als steward op Monnikenhuize en later als hoofdsteward in GelreDome stond Hageman voor service met een glimlach. Hij was vriendelijk, amicaal maar met een gezonde dosis discipline. Daarnaast was hij enorm loyaal aan de club. Hageman stond in 2007 ook aan de wieg van ESA (Event Security Arnhem), de veiligheidsorganisatie van Vitesse. Bij ESA groeide hij uit tot Veiligheidscoördinator. Hij werkte zowel bij wedstrijden van Vitesse, als evenementen in GelreDome.

Na zijn actieve carrière bij ESA, bleef hij zich vol passie inzetten bij de stewardopleiding. Als graag geziene gast was hij bovendien vaak te vinden in de stewardruimte rondom wedstrijden van Vitesse. In 2013 werd Hageman, als blijk van waardering voor zijn enorme verdiensten, onderscheiden als Zilveren Vitessenaar.

We wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en andere naasten veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: