27 januari 2010 In de media

In Memoriam: Catharina Warnaar

Maandag 25 januari jl. werd bekend dat na Dick van Male een tweede Vitesse-icoon is overleden.
Zilveren Vitessenaar mevrouw Catharina Warnaar (87) heeft op vrijdag 22 januari jongstleden haar laatste adem uitgeblazen. Catharina kampte al een tijdje met gezondheidsproblemen, die zij helaas niet meer te boven is gekomen.

Catharina genoot bij Vitesse-supporters van het eerste uur een enorme bekendheid én populariteit. Op het terrein van voormalig Vitesse-stadion Monnikenhuize coördineerde zij samen met haar man 20 jaar lang de gang van zaken bij de fietsen- en autostalling. Iedereen die met de fiets of de auto naar Monnikenhuize kwam, kende Catharina. Dat kwam omdat zij, gezelligheidsmens als ze was, niet slechts de kaartjes controleerde, maar daar altijd even een kort of, afhankelijk van de drukte, een wat langer praatje aan vast knoopte.

Ook na de overgang van stadion Nieuw Monnikenhuize naar GelreDome miste Catharina geen thuiswedstrijd van Vitesse. Ze was een graag geziene supporter op de West-tribune en in het spelershome. En ook op dagen dat er niet werd gespeeld, kwam Catharina nog regelmatig naar het stadion of naar Papendal. Meestal wanneer ze behoefte had aan een babbel of wanneer zij zich zorgen maakte over de club. In Catharina verliezen haar geliefden een bijzonder en betrokken mens. Bij Vitesse zal het stil zijn zonder Catharina. Haar gedachtegoed, waarin saamhorigheid een belangrijke plaats in nam, zal voortleven binnen de club.

Wij wensen familie en vrienden van Catharina veel sterkte toe in deze verdrietige tijd.

Vitesse

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: