7 september 2011 In de media

In memoriam Willem van Santen

Willem van Santen, een man met niet alleen een groot Vitesse-hart, maar ook een gouden hart als mens.

Jarenlang heeft hij de club met gedrevenheid en fanatisme gesteund. Op een wedstrijddag was Willem vaak de hele dag met de wedstrijd bezig en ging hij het liefst ’s morgens al naar het stadion. Ruim voor de wedstrijd was Willem aanwezig om samen met medesupporters van gedachten te wisselen over de wedstrijd.

In GelreDome was Willem samen met zijn vrouw Nolda een trouwe supporter op de zuidtribune en later op de Rollerside. Wanneer Willem er een keer niet was werd dit door velen opgemerkt. Niet alleen doordat men hem niet hoorde tijdens de wedstrijd, maar ook door een hecht paar en een kort praatje dat men in het voorbijgaan miste.

Tijdens de eerste twee thuiswedstrijden van dit seizoen genoot Willem zichtbaar van de ontwikkelingen binnen de selectie en het vernieuwde voetbal. Hij keek dan ook met smart uit naar de resultaten en ontwikkelingen binnen Vitesse.

Nu Willem er niet meer is zal deze stilte blijven, velen zullen de gesprekken waarin Willem vaak zijn ongezouten menig gaf over het reilen en zeilen binnen de club, maar zeker over het voetbal missen.

Vitessenaar Willem van Santen is 76 jaar geworden.
Wij wensen zijn echtgenote Nolda en de familie veel sterkte

Willem van Santen (rechts) naast Hertog trainer Gerard van den Brink

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: