5 maart 2012 In de media

Indrukwekkend bezoek J-Dream aan Vitesse

Gister, zondag 4 maart, was niet alleen de dag waarop Vitesse drie belangrijke punten pakten in de strijd om deelname aan Europees voetbal. De thuiswedstrijd tegen De Graafschap werd ook opgeluisterd door indrukkend bezoek van een Japanse enclave genaamd J-Dream.

J-Dream zocht enkele weken geleden contact met Vitesse. Voor de Japanse gemeenschap wilde de organisatie een wedstrijdbezoek naar Vitesse vs De Graafschap organiseren. De wedstrijd van gistermiddag werd bijgewoond door 93 fans waarvan een gedeelte uit Japan en een gedeelte uit de Japanse gemeenschap in Amstelveen afkomstig is. Ze troffen het met zowel een basisplaats voor Yasuda als Havenaar. Ook zagen zij laatstgenoemde scoren voor een winnend Vitesse. Na afloop van de wedstrijd vond zowel op de Promenade als op de tribune een meet & greet plaats.

Yasuda en Havenaar namen na afloop alle tijd voor hun speciale gasten. Alle bezoekers vanuit J-Dream kregen na de wedstrijd een flyer mee met de Japense tekst ‘Bedankt voor jullie bezoek’ erop. Later die avond bedankte Yasuda de groep nog eens via Twitter.

Vitesse.nl/Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: