27 maart 2010 In de media

Indrukwekkende stilte in GelreDome

De minuut stilte, die in stadion GelreDome voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse – Willem II in acht werd genomen, was indrukwekkend.

stilteminuut.jpg

stilte.jpg

Een minuut stilte om het overlijden van Dick Velthuizen, de vader van Vitesse doelman Piet te gedenken. Hij overleed afgelopen dinsdag op 46 jarige leeftijd na een slepende en ernstige ziekte.

pietlineup.jpg

Piet Velthuizen die, samen met de familie, zijn vader zaterdagmidag naar zijn laatste rustplaats vergezelde, wilde persé keepen op de voor Vitesse zo belangrijke wedstrijd ’s avonds tegen Willem II. De Vitesse doelman speelde een foutloze wedstrijd en had met enkele cruciale reddingen een belangrijk aandeel in de overwinning. Hij werd dan ook terecht als Man of the Match uitgeroepen. Vitesse speelde de wedstrijd met rouwbanden om.

spandoekpiet.jpg

De Vitesse supporters staken Piet Velthuizen een hart onder de riem met een spandoek met schitterende tekst. "In zijn intens verdriet steunt heel Arnhem Piet." De makers verdienen alle lof.

De supportersvereniging Vitesse heeft namens haar leden een bloemstuk naar de familie Velthuizen gestuurd en een bijdrage in de kosten van het spandoek geleverd.

Piet’s emotie na afloop van de wedstrijd en de reactie van Theo Bos.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: