16 september 2016 In de media

Informatie afhalen gratis sjaal seizoenkaarthouders

Bijna 10.000 seizoenkaarthouders ontvangen van Vitesse een gratis sjaal. Vitesse is trots op alle seizoenkaarthouders en schenkt daarom aan iedereen een sjaal. Zodat we dit seizoen samen met nog meer geel-zwarte trots kunnen genieten in GelreDome! Voor seizoenkaarthouders die hun sjaal nog niet hebben opgehaald, is voorafgaand aan de Airborne-wedstrijd een ophaalmogelijkheid gecreëerd.
Locatie: Noord-West hoek GelreDome (buiten)

Tijd: 17.45 – 19.45 uur

Ben je rondom de wedstrijd niet in de gelegenheid om jouw sjaal op te halen? Dan kun je t/m 30 september 2016 jouw sjaal ook ophalen in MijnVitesse (GelreDome).

Supporters die hun seizoenkaart voor de verlengingsdeadline van 27 mei hebben verlengd, ontvangen een speciale tribune-sjaal. Op die sjaal staan namelijk de clubiconen Theo Bos, Charly Bosveld, Edward Sturing of Just Göbel. De vier Vitessenaren hebben allemaal een tribunedeel naar hun vernoemd gekregen. Seizoenkaarthouders op de Edward Sturing-tribune (Noord) ontvangen een sjaal met Sturing erop, seizoenkaarthouders op de Charly Bosveld-tribune (Oost) hebben recht op een sjaal met de beeltenis van Bosveld. Hetzelfde principe geldt voor de Theo Bos-tribune (Zuid) en Just Göbel-tribune (West).

Voor alle supporters die na de verlengingsdeadline een seizoenkaart hebben besteld is een mooie geel-zwarte Vitesse sjaal gemaakt. Van maandag 5 t/m 30 september kan de sjaal, op vertoon van de seizoenkaart, tijdens reguliere openingstijden opgehaald worden in MijnVitesse (GelreDome).
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: