31 augustus 2016 In de media

Informatie compensatieregeling Fox Sports Cup

Naar aanleiding van onjuiste berichtgeving en de daarmee gepaarde onduidelijkheid over de compensatieregeling van de FOX Sports Cup, zet Vitesse de situatie uiteen.
Voor de wedstrijd PSV vs West Bromwich Albion van zaterdag 23 juli bij de FOX Sports Cup waren er 228 supporters van PSV die een ticket hebben gekocht voor het specifieke vak van PSV, het reguliere bezoekersvak dat door Vitesse gebruikt wordt voor supporters van de bezoekende ploeg. Als compensatie voor het niet doorgaan van deze wedstrijd is deze PSV-supporters aangeboden om de competitiewedstrijd van Vitesse vs PSV op zaterdag 29 oktober aanstaande te kunnen bijwonen in het bezoekersvak. PSV is door Vitesse geïnformeerd wie deze supporters zijn. De afwikkeling hiervan en communicatie naar deze PSV-supporters ligt bij PSV.

In de neutrale vakken is er een andere compensatieregeling getroffen door de organisatie van de FOX Sports Cup. Alle bezoekers die een ticket hadden gekocht voor de betreffende wedstrijd konden kiezen uit de volgende compensatie-opties:

  • het aankoopbedrag van de betreffende wedstrijd als compensatie besteedbaar voor een andere wedstrijd van Vitesse in GelreDome. Er zijn 362 supporters die voor deze optie gekozen hebben. Al deze supporters zijn inmiddels door Vitesse persoonlijk geïnformeerd over de afwikkeling en een deel van de supporters heeft het aangeboden tegoed reeds verzilverd.
  • een Voetbalkadokaart ter waarde van € 7,50, besteedbaar bij álle Betaald Voetbal Organisaties in Nederland voor tickets en/of merchandise artikelen. Er waren 734 supporters die voor deze optie hebben gekozen. De Voetbalkadokaarten zijn besteld en de verwachting is dat de kaarten uiterlijk eind september per post door Vitesse aan de supporters wordt verstuurd.
Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: