25 februari 2017 In de media

Informatie halve finale KNVB Beker Sparta vs Vitesse

Vitesse staat woensdag 1 maart in de halve finale van de KNVB Beker tegenover Sparta Rotterdam. Om de reis naar Rotterdam en het wedstrijdbezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, vind je hieronder informatie over een aantal praktische zaken.

Vitesse-supporters die een ticket hebben voor het bezoekersvak zijn vanaf 17.00 uur welkom in het Supportershome Monnikenhuize. Om 17.45 uur vertrekken de supportersbussen richting Het Kasteel.

ID-kaart
Voordat je de bus in kan worden jouw toegangskaart en ID-kaart gecontroleerd. Zorg er dus voor dat je beiden bij je hebt.

Spandoeken
Spandoeken meenemen is toegestaan. Deze dienen echter wel voorzien te zijn van een veiligheidscertificaat in verband met de brandveiligheid en daarnaast van te voren te zijn aangemeld bij supportersvereniging@vitesse.org . Hierdoor ben jij na goedkeuring zeker dat jouw gemaakte doek mee naar binnen kan. Uiteraard dienen de richtlijnen te worden gehanteerd dat teksten niet persoonlijk, kwetsend, opruiend of provocerend mogen zijn. Ditzelfde geldt uiteraard ook voor spreekkoren.

Geen fakkels en vuurwerk
Wij verzoeken jou vriendelijk doch dringend om geen vuurwerk en/of fakkels of andere pyro mee te nemen. Dit is ten strengste verboden.

Groot scherm
Voor de thuisblijvers is er de mogelijkheid om de bekerwedstrijd op een groot scherm in het Supportershome te kijken. Het Home is voor de liefhebbers geopend vanaf 19.30 uur. Uiteraard zijn de bar en snackcorner geopend met betaalbare prijzen. Het Home zal tot een half uur na de wedstrijd geopend blijven.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: