1 mei 2017 In de media

Informatie huldiging maandagavond

De officiële huldiging voor het winnen van de KNVB Beker vindt maandagavond plaats. Om 18.30 uur vertrekt een open bus met de staf en selectie voor een tour door Arnhem. Tussen 20.00 en 21.00 uur worden de staf en spelers gehuldigd op de Markt in het centrum van Arnhem.
Marktplein
Vanaf 15.00 uur is het Marktplein geopend. Verschillende DJ’s brengen de sfeer er alvast in. Uiteraard is er Vitesse-bekermerchandise te koop (let op: MijnVitesse is maandag gesloten!) en zijn er voldoende eet- en drinkkraampjes. Betalen kan met munten, die op verschillende plekken op de Markt te koop zijn. Op het plein zijn verschillende grote schermen aanwezig, zodat iedereen goed zicht heeft. Ook wordt regelmatig de live-uitzending van Omroep Gelderland op de schermen vertoond, zodat iedereen op het Marktplein kan zien waar de open bus zich bevind.

Route
Om 18.30 uur vertrekt de open bus vanaf GelreDome. Naar verwachting komt de bus rond 20.00 uur aan op de Markt. Vanaf dan start het officiële podiumprogramma.

Podiumprogramma
Tussen 20.00 en 21.00 uur komen alle stafleden en spelers het podium op. Natuurlijk is de dennenappel er ook bij. Stadionpresentator Emile Hartkamp zal, samen met huis DJ Walter Witlov, zorgen voor de omlijsting.

Omroep Gelderland
Omroep Gelderland zendt de huldiging live uit op radio en tv. De Gelderse omroep is aanwezig op de bus tijdens de rondrit door Arnhem en doet uiteraard ook live verslag vanaf de Markt. Verschillende Vitessenaren zijn te gast in de uitzending.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: