11 maart 2017 In de media

Informatie kaartverkoop KNVB Bekerfinale

Op donderdag 16 maart om 10.00 uur gaat de kaartverkoop voor de KNVB Bekerfinale van start! Allereerst krijgen seizoenkaarthouders de mogelijkheid om per seizoenkaart twee tickets te kopen.
Op dinsdag 21 maart krijgen fankaarthouders de mogelijkheid om twee tickets te kopen. Als er dan nog tickets beschikbaar zijn, dan begint op zaterdag 25 maart de vrije verkoop.

De KNVB Bekerfinale leeft in Arnhem en omstreken. Vitesse vindt het belangrijk dat haar trouwste supporters, de seizoenkaarthouders, voorrang krijgen bij de verkoop. Gezien het aantal beschikbaar gestelde tickets vanuit de KNVB hecht Vitesse er waarde aan dat alle seizoenkaarthouders, los van de voorrang, bovendien het voorrecht hebben om een extra ticket bij te kunnen kopen.

Bus- en autoarrangementen
De 17.500 Vitessenaren die naar de bekerfinale kunnen brengen een ware volksverhuizing te weeg. Logistiek gezien komt hier een hoop bij kijken. Niet alleen bij vertrek vanuit Arnhem, maar ook bij aankomst in Rotterdam. Voor ieders gemak zijn er daarom auto- en busarrangementen beschikbaar.

De bussen worden op loopafstand van De Kuip geparkeerd. Het autoarrangement is inclusief een parkeerkaart. Dat betekent dat je verzekerd bent van een parkeerplaats en vanuit daar het laatste stukje gemakkelijk en gratis met de tram naar De Kuip reist.

Verkoop
Tickets zijn alleen verkrijgbaar via Vitesse.nl/finale. Daarnaast is het op zaterdag 18 en zaterdag 25 maart mogelijk om van 10.00 tot 17.00 uur tickets te kopen aan de stadionkassa's van GelreDome.

Tarieven
Vitesse heeft de prijzen van de arrangementen zo laag mogelijk gehouden. Bij de kaartverkoopinformatie staat de prijsopbouw van de arrangementen uitgelegd. Koop je een ticket voor de finale, dan ben je verzekerd van busvervoer of een parkeerplaats voor de auto en kan je genieten van het Vitesse-fanplein dat bij het stadion wordt gerealiseerd.

Bekijk HIER de beschikbare arrangementen met de bijbehorende prijzen.

Geel-zwart
Laten we er met z'n allen een historisch geel-zwart feest van maken! Vitesse Fanservice is op de gebruikelijke tijden per telefoon (026-8807337) en e-mail (Fanservice@vitesse.nl) bereikbaar voor vragen.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: