8 juli 2021 In de media

Informatie oefenduels; supporters welkom bij Vitesse – OFI Kreta

De oefenwedstrijd van Vitesse tegen OFI Kreta op dinsdag 13 juli is opengesteld voor supporters. Er zijn in totaal 350 volwassenen en 100 jeugd (tot en met 12 jaar) welkom op het complex van RKSV Driel. Daar zal op de dertiende om 18.00 uur worden afgetrapt.

Reguliere kaarten voor het treffen met OFI Kreta zijn voor € 5,- te bestellen. Voor jeugd tot en met 12 jaar bedraagt de ticketprijs € 2,50,-. De online kaartverkoop is inmiddels geopend.
Er is geen test- of vaccinatiebewijs nodig voor toegang tot het sportpark in Driel, maar er vindt wel een gezondheidscheck plaats bij de entree. Ook is de anderhalve meter afstand een vereiste. Dat is tevens de reden van het maximum van 350 reguliere tickets. Er is geen catering aanwezig op het terrein en er mag ook geen drank worden meegebracht.

OFI Kreta eindigde afgelopen seizoen als nummer dertien in de Griekse competitie, maar kwam ook uit in de voorrondes van de Europa League. OFI Kreta is de club waar het allemaal begon voor Nikos Machlas. De huidige selectie herbergt ook nog een oud-Vitessenaar: Luc Castaignos. Met Boy Waterman en Jonathan de Guzman staan er ook nog twee andere Nederlanders onder contract bij de club uit Iraklion.

Overige oefenwedstrijden

Na de krachtmeting met OFI Kreta oefent Vitesse op vrijdag 16 juli tegen Schalke 04. Bij dat duel zijn helaas geen uitsupporters welkom. De oefenwedstrijden tegen Go Ahead Eagles (vrijdag 23 juli) en VfL Bochum (donderdag 29 juli) zullen besloten zijn. Uiteraard zijn de duels wel te volgen via onze officiële mediakanalen.

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: