26 juni 2021 In de media

Informatie over de Corteo ‘Geen brug te ver’ op zaterdag 3 juli – Meld je aan!

Supportersgroepen van Vitesse organiseren op zaterdag 3 juli om 13.00 uur een corteo. Deze corteo volgt op de bekerfinale-actie ‘Heel de Stad Geel Zwart’.

Een Corteo is een stoet supporters maakt al zingend een mars naar het stadion, waarbij in de voorste geledingen meestal een grote spandoek mee wordt gevoerd (Red.)

De tocht loopt vanaf de het terrein van voormalig Vitesse stadion Nieuw Monnikenhuize via het stadhuis naar GelreDome en volgt de route die ook in 1998 werd gelopen.

Wil je meelopen, lees dan onderstaande informatie en meld je aan! Deelname is uiteraard gratis.

Doel van tocht 2021

Doel van de tocht is de stad Arnhem te laten zien dat Vitesse leeft en dat iedereen trots is op hun club en hun stad. De organisatie hoopt dat door deze actie nog meer Vitesse supporters een seizoenkaart zullen aanschaffen. Opgeroepen zijn dan ook alle supporters en iedereen die Vitesse een warm hart toedraagt op om aan te sluiten en mee te lopen.

Tocht van 1998

Op 25 maart 1998 werd deze tocht ook gelopen door een grote groep Vitesse supporters. Dit gebeurde voor aanvang van de openingswedstrijd in stadion GelreDome. Ook nu moet het een legendarische tocht worden met spandoeken en veel vlaggen. De corteo start op de zelfde plek als in 1998. Iedereen verzamelt bij de gedenksteen, een stenen bal, op de hoek van de Rosendaalseweg en de Dominicanenweg.

Geen Brug te Ver

Deze week is de seizoenkaartcampagne vanย Vitesse Geen Brug te Verย van start gegaan. Met dezeย corteo sluiten de supporters zich aan bij de campagne van de club met als gezamenlijk doel om minimaal 10.000 seizoenkaarten te verkopen en de sfeer in GelreDome te verhogen. De komende tijd worden er binnen en buiten het stadion nog meer acties op poten gezet.

Meld je aan!

Om enig idee te krijgen van het aantal deelnemers zou het fijn zijn als je je aanmeldt bij dit event. Dat kan via deze link

Informatie:

* Je kunt overal onderweg aanhaken voor de hele route of een gedeelte
* We lopen de route van 25 maart 1998. Deze zullen we binnenkort op de sociale kanalen delen
* Bij Gelredome en waarschijnlijk op van te voren aangegeven punten onderweg kun je je seizoenkaart ter plekke verlengen
* Laat geen afval achter onderweg
* We proberen vervoer van GelreDome terug naar de stad te regelen. Hier is nu nog geen duidelijkheid over. meer informatie volgt.

Geen Brug is ons te ver. Meldt je nu aan en loop mee!

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: