28 april 2021 In de media

Informatie over (mogelijke) toegang 3000 supporters bij Vitesse- PEC Zwolle

Hopelijk mogen we jullie dit weekend weer in GelreDome ontvangen voor een thuiswedstrijd. De kans bestaat dat er ongeveer 3.000 supporters aanwezig mogen zijn bij de Eredivisiewedstrijd tegen PEC Zwolle. We zijn in afwachting van een definitief besluit van de overheid en de inventarisatie rondom de beschikbare testcapaciteit in Arnhem. We verwachten hier donderdagmiddag 29 april uitsluitsel over. In afwachting van het besluit willen we onze seizoenkaarthouders alvast de kans bieden om een kaart te bemachtigen en een test in te plannen.

De laatste keer met publiek in GelreDome wonnen we onze speciale Airborne-wedstrijd met 2-0 van Sparta Rotterdam. Een fantastische start van het seizoen die wij samen met jullie hebben kunnen vieren. Nu staan we op de vierde plek op de ranglijst en met nog vier Eredivisie-wedstrijden te gaan, hebben wij jullie support hard nodig! Wij willen jullie weer horen juichen. Samen strijden voor Europees voetbal.

Kaarten
De beschikbare kaarten zijn uitsluitend voor onze seizoenkaarthouders.

We starten op donderdag 29 april 2021 met het aanbieden van de kaarten en de volgorde is als volgt:

  • Vanaf 09.00 uur | Seizoenkaarthouders ‘Motten Ze Dan’
  • Vanaf 12.00 uur | Seizoenkaarthouders ‘Ernemse Trots’
  • Vanaf 15.00 uur | Seizoenkaarthouders ‘Samen Geel Swert’

Let op: kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De fysieke seizoenkaart die jullie reeds van ons hebt ontvangen, geldt niet als toegangsbewijs.

Stadionbezoek
Vanwege het beperkt aantal supporters dat wij mogen ontvangen, gaan enkel de Zuid- en Oost-tribune open. Daarnaast schenken wij geen alcohol rondom en tijdens de wedstrijd. Dit is i.v.m de overheidsregels die van kracht zijn aangaande het alcoholgebruik.

Verplichte coronatest
Op deze wedstrijd zijn nieuwe maatregelen van toepassing: elke bezoeker is verplicht om een recente negatieve coronatest van Testen voor Toegang te overleggen. Dit is een wettelijke bepaling vanuit de regering. Graag vertellen wij jou meer over de kaartverkoop, het testen en de toegangsprocedure.

Vragen?
Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de kaartverkoop of de toegangsprocedure. Heb je alsnog vragen? Neem dan contact op met Vitesse Fanservice per e-mail via fanservice@vitesse.nl of middels een Whatsappbericht naar 06-82454276.

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: