5 oktober 2016 In de media

Informatie tweede ronde KNVB beker

Na de 2-7 overwinning op ASV De Dijk is Vitesse voor de tweede ronde van de KNVB-beker gekoppeld aan RKC Waalwijk. De thuiswedstrijd tegen de ploeg uit de Jupiler League wordt woensdag 26 oktober gespeeld, aanvang 20.00 uur.
Na ruim twee jaar hebben we eindelijk weer de mogelijkheid om ons in eigen huis voor een volgende ronde te plaatsen. Ben jij erbij om de ploeg op weg te helpen naar de volgende ronde van het KNVB-bekertoernooi?

Voordelige ticketprijzen
Voor de tweede ronde van het KNVB-beker toernooi worden ticketprijzen gehanteerd die aanzienlijk lager liggen dan de prijzen van de reguliere Eredivisiewedstrijden. Een ticket kost slechts 60% van de reguliere prijs tijdens de competitie. 

Korting op korting voor seizoenkaarthouders
Bovendien profiteren seizoenkaarthouders tot en met zondag 23 oktober van een extra korting van 50% op deze voordelige tarieven. Dus korting op korting voor de seizoenkaarthouders als uiterlijk zondag 23 oktober tickets worden aangeschaft! Voor slechts € 5,- kan een seizoenkaarthouder er al bij zijn. Jeugd t/m 16 jaar is er zelfs vanaf € 2,50 al bij. En natuurlijk wordt de eigen stoel van de seizoenkaarthouder tot en met de 23ste gereserveerd, zodat hij of zij vanaf de vertrouwde plaats in GelreDome de wedstrijd kan beleven. Ook kunnen seizoenkaarthouders voor dit voordelig tarief eenvoudig tickets (bij)kopen.

Tickets kopen
Tickets koop je gemakkelijk online via Vitesse.nl/tickets. In MijnVitesse (GelreDome) staan de collega’s klaar om jou te helpen bij jouw aankoop.

Niet-seizoenkaarthouders kunnen ook vanaf vandaag tickets kopen voor het bekerduel, tegen de tarieven van 60% van de reguliere ticketprijzen tijdens de competitie.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: