31 augustus 2018 In de media

Informatie Vitesse vs Ajax

De topwedstrijd vs Ajax staat zondag op het programma (aftrap 14.30 uur). Om er met z’n allen een geel-zwart feestje van te maken in GelreDome, lees je hieronder meer informatie.
In verband met de verwachte drukte worden supporters verzocht ruim voor aanvang van de wedstrijd naar het stadion te komen.

Tribune
Vitesse verzoekt haar supporters vriendelijk, maar ook met klem, om bewust te zijn van wie je meeneemt naar het stadion. We willen er een geel-zwart feestje van maken. Elke seizoenkaarthouder is en blijft verantwoordelijk voor degenen die hij of zij meeneemt naar GelreDome. Indien je als seizoenkaarthouder ticket(s) hebt bijgekocht, moeten alle bezoekers bij dit duel tegelijkertijd het stadion betreden. Iedereen in en rondom het stadion moet zich desgevraagd kunnen identificeren.

Voor Ajax-supporters is er plaats in het uitvak, waarvoor de kaartverkoop via Ajax is verlopen. Op de thuisvakken zijn Ajax-uitingen niet toegestaan. Indien kaarten in handen zijn van Ajax-supporters behoudt Vitesse zich het recht voor om kaarten in te nemen, dan wel personen uit het stadion te verwijderen, zonder dat enig recht op restitutie ontstaat. 

Na afloop
Na afloop van de wedstrijd is de Batavierenweg afgesloten, waardoor verkeer vanaf het GelreDome-terrein alleen linksaf kan slaan. Daarnaast is het na afloop niet direct mogelijk via de Noordzijde van GelreDome het terrein te verlaten. Advies is om na afloop wat langer in het stadion of Supportershome te blijven totdat de drukte wat minder is.

Tickets
Als seizoenkaarthouder kun je maximaal vier tickets op jouw eigen tribune bijkopen voor Vitesse-supporters. Fankaarthouders kunnen twee tickets kopen voor deze wedstrijd (met uitzondering van de Edward Sturing-tribune (Noord). Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 23,30 (jeugd t/m 16 jaar € 6,45). 

Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s geopend vanaf 12.30 uur. Aan de stadionkassa’s geldt een toeslag.

Wil jij dit topduel in GelreDome ook niet missen? Koop dan nu jouw tickets via www.Vitesse.nl/tickets.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: