24 juli 2012 In de media

Informatie Europa League

Mocht Vitesse aanstaande donderdag zich ten koste van Lokomotiv Plovdiv plaatsen voor de derde voorronde van de Europa League wordt er door Vitesse geen reis georganiseerd.
Voor Rusland (FC Anzhi) is het niet te doen vanwege de aanvraagprocedure van visa en de benodigde visumbescheiden. Mocht Honved Boedepast de tegenstander zijn, geldt hetzelfde. De voorbereidingstijd die hiermee gepaard gaat, is simpelweg te kort om voor supporters en businessclubleden een goed georganiseerde reis te verzorgen.

De Supportersvereniging Vitesse staat er bij vertrek richting Rusland hetzelfde in. Voor Boedepast houden zij nog een slag om de arm. Houd dus Vitesse.nl en Vitesse.org in de gaten voor de laatste berichtgeving. Na donderdag, want dan moet het eerst nog gebeuren, volgt meer informatie. Kom dus eerst donderdag naar GelreDome voor de thuiswedstrijd tegen Lokomotiv en zorg dat Vitesse een ronde verder komt!

Voor de volledigheid: er zijn, na overleg met de thuisspelende club en net als de uitwedstrijd tegen Lokomotiv, natuurlijk wel gewoon kaarten beschikbaar.

Vitesse.nl / Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: