6 oktober 2014 In de media

Interlands voor Vitesse-spelers

De internationals reizen deze week af naar hun nationale elftal. Ook voor een aantal Vitesse-spelers staan er interlandwedstrijden op het programma.
Uros Djurdjevic speelt met Servië U21 twee wedstrijden voor het EK O21. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 10 oktober en dinsdag 14 oktober. In beide wedstrijden is Spanje de tegenstander.

Renato Ibarra treedt op vrijdag 10 oktober aan met Ecuador tegen de USA. Dit vriendschappelijk duel wordt gespeeld in Amerika. De wedstrijd El Salvador vs Ecuador vindt plaats op dinsdag 14 oktober.

Bertrand Traore (foto) komt in actie met Burkina Faso. Op zaterdag 11 oktober staat er een kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen Gabon op het programma. Het tweede duel tegen Gabon wordt gespeeld op woensdag 15 oktober.

De Georgiër Valeri Qazaishvili speelt op zaterdag 11 oktober een kwalificatiewedstrijd voor het EK in 2016 tegen Schotland. Op dinsdag 14 oktober treden zij aan tegen Gibraltar. Landgenoot Guram Kashia ontving wel een uitnodiging, maar werkt op Papendal aan zijn herstel.

Het Nederlands elftal O19 reist af naar Polen waar zij een kwalificatietoernooi speelt voor het EK O19. De onlangs in het eerste elftal gedebuteerde Kevin Diks maakt onderdeel uit van de selectie van KNVB Coach Aron Winter. De tegenstanders zijn donderdag 9 oktober Andorra, zaterdag 11 oktober Moldavië en dinsdag 14 oktober Polen.

Na deze interlandperiode keren de spelers terug in Arnhem om zich met Vitesse voor te bereiden op het duel tegen Willem II (zaterdag 18 oktober, 18.30 uur).
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: