25 juni 2015 In de media

Internationals Vitesse sluiten later aan

De internationals van Vitesse hadden onlangs nog interlandverplichtingen en hebben daarom een week langer vakantie.
Valeri Qazaishvili, Marvelous Nakamba, Denis Oliinyk, Renato Ibarra, Eloy Room, Davy Pröpper en Rochdi Achenteh sluiten volgende week aan.

Guram Kashia had als international formeel nog recht op een week vakantie maar ziet daar vrijwillig van af. Hij wil graag met de groep trainen en is zondag aanwezig op de eerste training.

In de tussentijd wordt de selectie van Vitesse aangevuld met beloftenspelers. Joris Klein-Holte, Thomas Oude Kotte, Anil Mercan en A-junior Lars ten Teije sluiten tot 4 juli bij de selectie aan. Na het oefenduel tegen KV Oostende horen de spelers wie de rest van de voorbereiding bij de selectie blijft en wie terug gaat naar de beloften.

Beloften- en A-spelers Louis Ben Jagt, Arshak Korjan, Mats Grotenbreg, Wouter Dronkers en Ewout Gouw trainen zondag mee.

Van Mo Osman en Elmo Lieftink was al bekend dat zij het komende seizoen deel uitmaken van de Vitesse-selectie.

De nieuwe aanwinsten Sheran Yeini en Milot Rashica komen nog niet in actie voor Vitesse. Zij wachten op de werkvergunning. Formeel gaat hun dienstverband bij Vitesse op 1 juli in.

Vitesse en Chelsea zijn in gesprek om de Chelsea-spelers vroegtijdig naar Arnhem te krijgen. Het is onduidelijk of dit al zal lukken voor de eerste training van het seizoen zondag om 12.00 uur.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: