9 juli 2018 In de media

Internet redacteuren m/v gezocht

Vind je het leuk om het laatste nieuws van Vitesse te volgen en dit zo snel mogelijk te delen met je medesupporters?
Voor onze Internetcommissie zijn we op zoek naar mensen (vrijwilligers) die willen helpen onze website Vitesse.org up-to-date te houden. Bij voorkeur heb je enige ervaring in de ICT.
 
Voor het tekstuele deel van de website zijn we op zoek naar redacteuren die bereid zijn regelmatig een artikel, of nieuws van de Supportersvereniging, te plaatsen. Het is vaak 5 à 10 minuten werk, maar dat vraagt wel dat je frequent online bent en ook in staat moet zijn om regelmatig Vitesse-nieuws in de media te volgen en op ontwikkelingen actie te ondernemen. Wist je dat Vitesse.org wekelijks 110-120.000 hits heeft van Vitesse-supporters?

Ben je geïnteresseerd, flexibel ingesteld en heb je met name overdag de mogelijkheden om dit te doen? Of heb je misschien nog vragen? Stuur een mail naar supportersvereniging@vitesse.org en er zal z.s.m. contact met je worden opgenomen.

Supportersvereniging Vitesse

  

24 juli 2017 In de media

Internet redacteuren m/v gezocht

Vind je het leuk om het laatste nieuws van Vitesse te volgen en dit zo snel mogelijk te delen met je medesupporters?
Voor onze Internetcommissie zijn we op zoek naar mensen (vrijwilligers) die willen helpen onze website Vitesse.org up-to-date te houden. Bij voorkeur heb je enige ervaring in de ICT.
 
Voor het tekstuele deel van de website zijn we op zoek naar redacteuren die bereid zijn regelmatig een artikel, of nieuws van de Supportersvereniging, te plaatsen. Het is vaak 5 à 10 minuten werk, maar dat vraagt wel dat je frequent online bent en ook in staat moet zijn om regelmatig Vitesse-nieuws in de media te volgen en op ontwikkelingen actie te ondernemen. Wist je dat Vitesse.org wekelijks 110-120.000 hits heeft van Vitesse-supporters?

Ben je geïnteresseerd, flexibel ingesteld en heb je overdag tussentijds ook de mogelijkheden om dit te doen? Of heb je misschien nog vragen? Stuur een mail naar supportersvereniging@vitesse.org en er zal z.s.m. contact met je worden opgenomen.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: