29 september 2014 In de media

Invaller scoort drie keer voor Vitesse

Valeri Qazaishvili hoorde een vlak voor de wedstrijd Vitesse – FC Dordrecht dat hij Davy Pröpper moest vervangen, die noodgedwongen tijdens de warming up moest afhaken met een liesblessure.
Qazaishvili krijgt de bal mee naar huis

Vitesse-middenvel­der  (2-6 zege) kreeg een plek op het middenveld, speelde een goede wedstrijd en scoorde drie maal tegen FC Dortrecht.

De Ge­orgiër kreeg na afloop van het duel in Dordrecht de bal mee naar huis. „Het is de eerste keer dat ik drie goals in een wedstrijd maak. Ik voel mij fantastisch”, vertelde Qazaishvili tegen een verslaggever van de Gelderlander.
 

„Vijftien minuten voor de wedstrijd, tijdens de warming-up, hoorde ik dat ik moest starten vanwege een bles­sure bij Davy Pröpper. Of dat moeilijk voor mij was? Nee, dat niet. Ik was er klaar voor.”

Valeri 'Vako' Qazaishvili startte dit seizoen voor het eerst in de basis als middenvelder. Al een aantal malen werd hij door de technische staf in de spits gezet in verband met het ontbreken van een echte spits. Abiola Dauda kwam naar Vitesse met een knieblessure. De Georgiër was niet erg succesvol als centrumaanvaller, maar hij voegde zich in zijn opdracht.

Zaterdag groeide hij uit tot man of the match in Dordrecht en nam de felicitaties, alle media-aandacht en het scanderen van zijn naam 'Vako, Vako' door de Vitesse-supporters in het uitvak, dankbaar in ontvangst.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: