4 april 2015 In de media

Is Vitesse dit seizoen nog te verslaan?

Vitesse zet de ongeslagen reeks voort, ook al had het veel moeite met FC Groningen getuige het 1-1 gelijkspel.
De Arnhemmers bleven voor de tiende keer op rij ongeslagen in de Eredivisie, maar trainer Peter Bosz zal niet geheel tevreden zijn over de uitkomst van de ontmoeting in Gelredome. FC Groningen leidde lange tijd door een doelpunt van Rasmus Lindgren. In de slotfase ging Vitesse op jacht naar de gelijkmaker en die viel ook. Een inzet van Zakaria Labyad verdween via de paal en de rug van doelman Sergio Padt in het doel.

De ongeslagen reeks van Vitesse startte op zondag 1 februari in de thuiswedstrijd tegen Ajax (1-0). Vervolgens werden achtereenvolgens SC Cambuur, NAC Breda, Willem II, FC Twente en PEC Zwolle aan de zegekar gebonden. Na een gelijkspel bij Heracles Almelo volgden overwinningen op AZ en Go Ahead Eagles. Tegen FC Groningen zat er niet meer in dan een punt.

Gezien het programma van de komende weken is het niet uit te sluiten dat de fraaie serie van Vitesse wordt uitgebreid. Met Excelsior, FC Dordrecht en ADO Den Haag heeft het op papier makkelijke tegenstanders. Op zondag 10 mei treedt Vitesse aan in De Kuip, tegen Feyenoord. De Eredivisie wordt afgesloten met een thuisduel met FC Utrecht.
 


 
ELFVoetbal / Foto’s SV

Hoofdsponsor: