6 maart 2017 In de media

Jaarlijkse SV Vitesse-quiz in Supportershome Monnikenhuize

Doe mee met de jaarlijkse SV Vitesse-quiz! Ook dit jaar organiseert de Supportersvereniging Vitesse weer de traditionele quizavond. Elke supporter is welkom op deze avond, van de echte cracks tot en met de gezelligheidsdeelnemers. De quiz vindt plaats op vrijdag 17 maart 2017 om 19.45 uur.
Supporters, Vitesse-volgers, spelers, bestuurders, journalisten: iedereen is welkom! Deelname en toegang zijn gratis. Deze avond is bij uitstek geschikt voor jong en oud en voor alle supporters. Voor de één een bevestiging van de aanwezige kennis, voor de ander een vrolijke avond vol 'Oh ja!-momenten' en herinneringen aan legendarische oud-spelers, doelpunten en wedstrijden.

Dit jaar zal de opzet van de quiz enigszins vernieuwd zijn. In verschillende ronden zal er gespeeld worden om de leuke Vitesse-prijzen die er te winnen zijn. In vier diverse rondes en een finaleronde zal er in een prettige sfeer om de prijzen en eer gestreden worden. Durf jij de strijd aan te gaan om de prijzen? Zorg dan ook dat je goed op de hoogte bent van Vitesse in de KNVB-beker!

Hoe doe je mee?
Je kunt meedoen als duo of als individu. Als individu is het ook mogelijk om je op te geven zodat je op de avond zelf gekoppeld wordt aan een ander individu, zodat je samen toch een duo vormt.
Aanmelden kan via supportersvereniging@vitesse.org of op de avond zelf tot 19.45 uur in het supportershome.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: