15 december 2010 In de media

Jaarrekening seizoen 2009/2010

Vitesse presenteert hierbij de jaarrekening over het seizoen 2009/2010. Het netto bedrijfsresultaat dat al eerder bekend werd gemaakt, bedraagt 1.6 miljoen Euro positief. Tevens ontvangt u het jaarverslag van de directie.

Op basis van de jaarcijfers 2009/2010 is de Licentiecommissie van de KNVB voornemens de Arnhemse club in te delen in categorie 1. Zoals bekend heeft Vitesse beroep aangetekend tegen de beoogde indeling in deze categorie.

Verder informeren wij u over de uitkomsten van het onderzoek dat het bestuur betaald voetbal heeft verricht naar de overname van Vitesse door Houdstermaatschappij Vitesse B.V., waarvan Merab Jordania 100 procent eigenaar is.

Op 23 november jongstleden heeft voorzitter van het bestuur betaald voetbal van de KNVB Bert van Oostveen Vitesse schriftelijk laten weten dat het onderzoek naar de overname van Vitesse door Merab Jordania is afgerond.

De overname van de voetbalclub B.V. Vitesse door Jordania vormt voor het bestuur betaald voetbal geen aanleiding tot nader onderzoek.

Download de jaarrekening

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: