17 mei 2021 In de media

Jacob Rasmussen blijft nog een jaar bij Vitesse

Vitesse heeft de eerste slag geslagen op de transfermarkt. De Arnhemse club huurt Jacob Rasmussen nog een jaar van de Italiaanse ploeg Fiorentina.

Rasmussen kwam dit jaar naar Vitesse en overtuigde direct. Hij bleek samen met Doekhi en Bazoer een verdediging te vormen die moeilijk te passeren was. Daarnaast was de Deen een aanjager binnen de ploeg.

Rasmussen speelde dit seizoen 28 wedstrijden voor Vitesse en wist daarin ook nog eens twee keer te scoren. Hij gaf het afgelopen seizoen al meerdere keren aan graag bij de Arnhemse club te willen blijven, als er Europees voetbal gehaald werd. Dat is nu ook gelukt.

De verdediger is daarom blij om in Arnhem te blijven. “Vitesse heeft in alles mijn verwachtingen overtroffen. De faciliteiten, de voetbalvisie, maar bovenal de mensen binnen en rondom de club. Alles is aanwezig om volop te concentreren op resultaten.”

Openda blijft ook

Daarnaast lijkt het er sterk op dat ook huurling Loïs Openda nog een jaar in Arnhem blijft. De Belg en Vitesse willen graag nog een jaar door met elkaar. Alleen Club Brugge moet nog toestemming geven voor nog een jaar Vitesse voor Openda.

Vitesse – PSV 2 – 1
Eredivisie 2020 – 2021
Gelredome Arnhem

Bron: Omroep Gelderland / Foto's: SV

Hoofdsponsor: