6 januari 2020 In de media

Jamal Blackman: op de weg terug

Jamal Blackman sloot ruim een maand geleden aan bij Vitesse. Na een langdurige blessure is de 26-jarige keeper nu op de weg terug. Vitesse TV sprak met hem op de tweede dag van het trainingskamp in Portugal.
Jamal Blackman wordt door Chelsea uitgeleend aan Vitesse, maar de doelman is nog druk bezig met zijn revalidatie. In zijn tijd bij Leeds United brak hij zijn been, waarna een lange herstelperiode volgde.

"Ik brak mijn been helaas toen ik bij Leeds United speelde", vertelt Blackman in gesprek met het clubkanaal van Vitesse. "Dat was heel ongelukkig. Maar met de hulp van Chelsea ben ik sterk teruggekomen en kan ik nu weer trainen met de groep." Er was een belangrijke rol weggelegd voor Vitesse tijdens de revalidatie van de keeper. "Iedereen is vriendelijk en de medische staf is heel erg goed hier. Dat heeft mij enorm geholpen."

Blackman wil niet te ambitieus zijn en heeft weinig verwachtingen van dit seizoen in Arnhem. "Mijn belangrijkste doel is om weer fit te worden. Het is niet niets om je been te breken en daarvan terug te komen. Je moet er weer aan wennen om op het veld te staan en het vertrouwen weer op te bouwen", sluit hij af.

Vitesse – VP / Foto’s SV

Hoofdsponsor: