25 augustus 2012 In de media

Jansen: clubs niet rond over Janssen

De transfer van Theo Janssen naar Vitesse heeft voor de zoveelste keer vertraging opgelopen.

Gistermiddag werd onder meer via Ajax duidelijk dat beide partijen tot definitieve overeenstemming waren gekomen. Maar de zaakwaarnemer van Janssen laat nu toch weer een ander geluid horen.

"Het probleem ligt niet bij Theo", laat Rob Jansen weten. "Wij hadden gisteren groen licht en hebben zelfs al handen geschud met Vitesse. Maar het is iets tussen Vitesse en Ajax, terwijl wij gisteren te horen hebben gekregen dat de clubs er al uit zijn. Ik kan niet zeggen waar dat over gaat. Dit is bijzonder vervelend voor Theo. Hij heeft zoveel concessies gedaan. Hij moet al zo lang wachten en nu komt dit er weer bij", aldus de zaakwaarnemer.

Vitesse zou Janssen na het weekend willen presenteren, maar het is de vraag of dit nu ook gebeurt. De zaak is inmiddels al bijna net zo gecompliceerd als de transferperikelen rond Alexander Büttner. De affaire sleept zich nu al een maand voort.

"Maandag gaan we weer verder met de details in het contract. We zitten in de afrondende fase", is het summiere commentaar van Vitesse.

Omroep Gelderland TxT / Foto’s SV

Hoofdsponsor: