17 februari 2014 In de media

Janssen heeft ‘positieve twijfels’ over voortzetten van carrière

Theo Janssen weet nog niet of hij wel of niet zijn voetbalcarrière verlengt. De 32-jarige middenvelder scheurde begin oktober zijn kruisbanden, maar wist sneller dan gedacht weer wat arbeid te verrichten.
Spijtig genoeg liep hij begin deze maand een nieuwe knieblessure op, die hem van zijn stuk bracht. Janssen gaf aan ‘nul motivatie’ te hebben en sprak uit na te denken over het beëindigen van zijn carrière.

Twee weken later lijkt hij de toekomst weer iets zonniger in te zien. Zijn zaakwaarnemer Rob Jansen gaf dat zondagavond aan bij Studio Voetbal. Het gaat weer redelijk met zijn cliënt, zei hij.

“Of hij het nog ziet zitten? Daar zijn positieve twijfels over. Ik ben deze week toevallig bij hem geweest en heb met Vitesse over zijn toekomst gesproken.”

Volgens de zakelijk vertegenwoordiger gaat Janssen nu toch weer twijfelen of hij de schoenen aan zal trekken. Een rentree in het lopende seizoen is niet aan de orde; daarvoor heeft hij nog teveel hersteltijd nodig.

Na dit seizoen zal de routinier verder kunnen werken aan een comeback, waarmee hij in het seizoen 2014/15 weer inzetbaar zou kunnen zijn. Janssens contract in Arnhem loopt nog tot het eind van volgend seizoen.
 

Voetbalzone/ Foto’s SV

Hoofdsponsor: