1 februari 2014 In de media

Janssen na nieuwe blessure: “Dit is geen einde carrière”

Vitesse-middenvelder Theo Janssen was op de weg terug van een knieblessure, maar raakte eerder deze week weer geblesseerd aan zijn knie. Hierdoor zal hij zijn rentree dit seizoen niet meer kunnen maken. De 32-jarige Arnhemmer denkt echter niet aan stoppen.
"Ik heb nog een contract voor een jaar, dus dit is geen einde carrière", vertelde Janssen in gesprek met de NOS. Janssen was aan het herstellen van een knieblessure die hij in oktober opliep. Hij scheurde toen voorste kruisband in zijn rechterknie. Het seizoen leek voorbij, maar de revalidatie verliep goed. "Het ging zo goed, dat ik hoopte toch nog te kunnen spelen. En dan word ik teruggeworpen door iets heel anders. Dat is gewoon pech."

De middenvelder liet weten niet te vroeg te zijn begonnen met trainen. "Als dat zo zou zijn geweest, had ik mijn kruisband wel afgescheurd." De routinier legde ook nog uit wat er precies met hem aan de hand is. "Ik heb m'n been verdraaid op de training. Een onschuldige actie. Ik wilde de bal afkappen en daarna doorsprinten, maar bij de afzet voelde ik iets in mijn knie. In het ziekenhuis bleek al vrij snel dat mijn meniscus kapot is. Dat betekent einde seizoen."
 

 
Soccernews / NOS / Foto’s SV

Hoofdsponsor: