7 november 2012 In de media

Janssen: “Werd gek van al die files”

Theo Janssen verliet Ajax afgelopen zomer voor Vitesse. De middenvelder voelt zich helemaal thuis in Arnhem en is blij dat hij niet meer zo ver hoeft te reizen.
Als het Janssen om het geld ging had hij beter in Amsterdam kunnen blijven. "Ik verdiende bij Ajax in een jaar waar ik hier twee seizoenen voor moet voetballen. Daar hoef ik niet moeilijk over te doen", aldus Janssen, die in Arhem meer kan genieten van andere dingen. "Ik heb nu wel tijd om mijn dochtertje naar school te brengen."

“Tijd voor mijn gezin. Dat vind ik fijn. Ik hoef niet meer elke dag in de auto op en neer. Daar werd ik echt ziek van", vervolgt Janssen. "Zeker naar Amsterdam word je op een gegeven moment echt gek van die files."

Janssen zit beter in zijn vel nu hij speelt bij de club waarvan hij het shirt al droeg tussen 1998 en 2008. “En als ze bij Ajax niet zien dat ik belangrijk kan zijn voor het elftal, dan ben ik liever hier. Ik voel me vrij op en naast het veld. Ik ga hierna nergens meer naartoe. Vitesse wordt mijn laatste club. Als speler."

Goal

Hoofdsponsor: