26 november 2012 In de media

Janssen wint ook het duel der ratjes

Als geen ander kunnen ze het bloed onder de nagels van hun tegenstander vandaan halen. Mark van Bommel, Kevin Strootman en Theo Janssen speelden gisteren tijdens PSV – Vitesse (1-2) een wedstrijd in een wedstrijd.
Opstootjes
Ratjes zijn het. Steeds weer bij de scheidsrechter om een kaart vragen. Altijd vooraan staan tijdens opstootjes. En maar inpraten op de tegenstander om hem uit de wedstrijd proberen te halen. Gisteren in Eindhoven stonden er drie in het veld. Bij PSV namen Mark van Bommel en Kevin Strootman het voortouw en Vitesse leunde op de streken van Theo Janssen op het gebied van sarren.

 

Typerend was het tafereel in de 35e minuut van de enerverende topper. Wilfried Bony ging tijdens een duel met Strootman naar de grond en kreeg van scheidsrechter Bas Nijhuis een vrije trap. De middenvelder van PSV geloofde zijn ogen niet en ging verhaal halen bij de arbiter. Terwijl Strootman stond te schreeuwen kwam Janssen aanwandelen en gaf zijn opponent een duwtje in de rug, zodat hij tegen Nijhuis aanknalde. Van een afstandje zag het er komisch uit, maar Strootman kon het niet waarderen en richtte zijn verbale pijlen op Janssen, die op zijn beurt een cynisch applausje in petto had. Bloedzuigers op hun best.

Spits / Foto’s SV – Gif’s Org-forum

Hoofdsponsor: