3 april 2021 In de media

Je kunt nu aanmelden voor de nieuwe editie van het gezondheidsprogramma Vitesse FIT!

image
U kunt zich weer aanmelden voor het gezondheidsprogramma Vitesse FIT. Donderdag 22 april start een nieuwe editie Vitesse FIT! Ben jij tussen de 30 en 60 jaar en wil jij onder professionele begeleiding werken aan een gezonde leefstijl? Geef je dan nu op!

Vitesse FIT is voor mannen en vrouwen van 30 tot 60 jaar die willen werken aan een gezonde leefstijl. In het twaalf weken durende programma staan de thema’s voeding, beweging en mentaliteit centraal om bewust te worden van een gezonde leefstijl. Vitesse FIT is een project gebaseerd op het wetenschappelijke onderzoek ‘EuroFIT’ dat is uitgevoerd door het VU Medisch Centrum Amsterdam in samenwerking met betaald voetbalclubs, waaronder Vitesse.

De nieuwe editie Vitesse FIT zal op donderdag 22 april van start gaan. De huidige maatregel wat uitvoering van Vitesse FIT mogelijk maakt, luidt: “Volwassenen van 27 jaar en ouder mogen buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Voorwaarden is wel dat zij 1,5 meter afstand houden.” De trainingen worden zo ingevuld dat de regels strikt gehanteerd kunnen worden en jullie veiligheid kan worden gewaarborgd.

Er is maar gelimiteerd plek dus zorg dat u tijdig reageert, want vol is vol. Wilt u direct aan de slag met de goede voornemens? En wilt u gebruik maken van deze unieke kans om samen met Vitesse aan de slag te gaan met een actieve en gezonde leefstijl? Meld u dan nu aan via het formulier hiernaast!

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met info@vitessebetrokken.nl of via 06 – 10 29 49 15

KOSTEN

De kosten bedragen €225,- Wat krijgt u hiervoor terug?

  • Twaalf beweeg- en theoriesessies
  • Fysieke testen (o.a. dexa scan) en inzicht in eigen ontwikkeling
  • Een Vitesse trainingssweater of- shirt
  • Professionele begeleiding

Sporten in een unieke omgeving op Papendal!

Opgeven kun je HIER.

image

Bron: Vitesse / Foto's: SV - Vitesse

Hoofdsponsor: