27 februari 2012 In de media

Jenner valt af bij Vitesse voor duel in Marokko

Trainer John van den Brom van Vitesse lijkt Julian Jen­ner zo goed als afgeschreven te heb­ben bij Vitesse.
Hij neemt de routi­nier niet mee naar Marokko waar Vitesse met een selectie van zes­tien spelers gisteravond is aangeko­men voor een oefenwedstrijd te­gen Jong Marokko. Hoewel liefst elf internationals afwezig zijn, is er geen plaats voor Jenner, bezig aan zijn laatste contractjaar bij Vitesse.

„Ik heb twee rechter spitsen, het heeft geen zin een derde mee te ne­men”, zo verklaarde Van den Brom gisteren vlak voor vertrek naar Cas­sablanca de afwezigheid van Jen­ner. Ook Jeroen Drost (al langer buiten de selectie) en Stanley Abo­rah ( geblesseerd) zijn er niet bij. Wel mee is Michihiro Yasuda, die wel bij de voorselectie van Japan zat, maar is afgevallen voor de defi­nitieve selectie. Spits Mike Haven­aar zit daar wel bij.

Van den Brom kwam gisteravond met zestien spelers aan in Cassa­blanca. Het oefenduel wordt dins­dag gespeeld in Marrakech, waar de selectie tot donderdag verblijft:

Selectie: doel: Velthuizen, Room; Verde­diging: Yasuda, Van der Struijk, Van Dier­men, Büttner. Middenveld: Pröpper, Van der Heijden, Vink, Hofs, Davila. Aanval: Reis, Lieder, Ibarra, Chanturia, Qazaishvili.

Gelderlander

Hoofdsponsor: